Over ons

GEZOND EN NATUURLIJK LEVEN ZAL ONS NOG MEER LEVENSENERGIE  GEVEN

 

Onze missie

"Mensen inspireren om gezonder en bewuster te leven  doormiddel van natuurlijke producten, duurzame initiatieven en zelfontwikkeling en maatschappelijke betrokken te zijn."

 

Pure Oriental is een sociale onderneming opgericht in 2021 met het doel om op een gezond & duurzaam leven te focussen en maatschappelijk voor minderbedeelden wat te betekenen.  Onze focus ligt op clean skin care en voeding ; zoveel mogelijk Halal,vegan, natuurlijk en op waarheid gebaseerde producten voor uiterlijke & innerlijke  verzorging. 

Wij staan voor transparantie, kwaliteit, zelfzorg, een duurzame manier van denken, met een hoge mate van verantwoordelijkheid.

 

Pure Oriental is een naam die we gekozen hebben om aan te geven dat wij gaan voor pure eerlijke producten met een vleugje van onze oriëntaalse roots erin "
In een wereld waar je omringd wordt met gifstoffen in de lucht en in je voedsel, onnodige synthetische ingrediënten in cosmetica, en waar je wordt doodgegooid met plastic/ papier bij elke aankoop die je doet.
Vinden wij dat het tijd is dat mensen bewust gemaakt moet worden van wat ze gebruiken en eten.
Het zou vanzelfsprekend moeten zijn om juist gezonder en duurzaam te leven. De controle moet weer in de handen komen van ons, niet de grote bedrijven die alles doen om alleen geld uit te halen.
Wij proberen daarbij te helpen om voeding en producten aan te bieden die jou nog meer levensenergie zal geven. Maar jij moet het uiteindelijk doen door gezonder en bewuster te consumeren.

Founder
S.Taadou 
J.Yahiati